Optimeret Getz motor

Optimeret Getz motor

Hyundai Getz er i den danske elite, med en motor der kører 24,4 km/l

dokument
24,4 km/literen, CO2 reduktion på 10,7 % samt nedsat ejerafgift gør Hyundai Getz CRDi med ny optimeret diesel motor til et rigtig godt valg for både miljøbevidste bilejere og pendlere.
Hyundai teknikerne arbejder kontinuerligt med at udvikle og forbedre de eksisterende motorer. Med en optimeret motorstyring og ændret gearing, har de nu nedbragt brændstofforbruget med mere end 12 %. Fra tidligere 21,7 km/l til nu 24,4 km/l (blandet kørsel jf. EU-norm). Dermed kan Hyundai Getz CRDi, med den optimerede dieselmotor, næsten køre 100 km. på blot fire liter diesel. Dette forbrug er blandt det laveste på det danske bilmarked.
Det lave brændstofforbrug sender Hyundai Getz op i eliteklassen af energibesparende biler på det danske marked. Med dieselpriser, som efterhånden ligger konstant på et tocifret kronebeløb pr. liter, er der mange penge at spare på den månedlige dieselregning. Men kunderne vil ikke kun spare på brændstofudgifterne. Det lave forbrug betyder, at ejerafgiften nedsættes til 980 kr. pr. halvår mod tidligere 1.300 kr. pr. halvår.
Det forbedrede brændstofforbrug betyder naturligvis også, at miljøet vinder, idet CO2 udledningen er helt nede på 109 gram pr. kilometer, hvilket er en reduktion på 10,7% i forhold til tidligere.
Prisen på en 3-dørs Hyundai Getz med den optimerede dieselmotor er 139.995 kr. og 144.995 kr. for en 5-dørs version. Begge priser er eksklusiv leveringsomkostninger og eventuel metallak.
Modellen vil være ude hos Hyundai forhandlerne fra den 4. oktober 2008. Se mere her: www.hyundai.dk/getz