HYmotion3 compressor

HYmotion3 compressor er et miks af en scooter og en bil og er designet til at gøre mobilitet i byen endnu lettere. Det er et trehjulet køretøj med et strømlinet og futuristisk design, der kombinerer størrelse, sikkerhed og komfort med HYmotion hybrid teknologien.
HYmotion3 compressor

HYmotion3 koncept–scooteren er baseret på Peugeots mangeårige erfaringer i at producerer scootere. Opbygningen består af tre hjul for at garantere sikkerhed og stabilitet. Den tre-hjulede konstruktion skærer hele 30 % af bremselængden i forhold til en tohjulet scooter, og sikkerheden er yderligere forstærket med styrtbøjler. HYmotion3 compressor er 82 cm bred, hvilket gør det mulig at sno sig gennem trafikken med samme lethed, som var det en almindelig scooter. Forruden strækker sig bagover og former en effektiv beskyttelse mod dårligt vejr, både for føreren og passageren.

Koncept-scooteren er udstyret med HYmotion teknologien, der her består af en benzinmotor med 20 HK, som trækker på baghjulet og to elektriske motorer på hver 3 kW, der sidder i de to forhjul. Denne kombination giver HYmotion3 compressor en ydelse på 29 HK og en topfart på hele 110 HK. Ved blandet kørsel har den en CO2 udledning på kun 47 g/km og ved kørsel kun på el er udledningen 0. Den kan køre helt op til 10 km alene på strøm.