Ny Honda Hybrid i 2009

Honda tror på hybridbilmarkedet og derfor er der to nye hybrid modeller på vej, som skal henvende sig til et bredere publikum end hidtil.
Den første af de nye modeller vil komme på markedet i starten af 2009, og går under navnet ”Insight” en ny billigere hybridmodel end vi tidligere har set.

7209_Insight_Concept

Insight koncept bilen giver et godt billede af designretningen på den produktionsversion som vi i 2009 vil kunne finde på det danske marked, til en yderst attraktiv pris. Fra denne unikke markeds position vil Insight gøre hybrid teknologien tilgængelig for en ny generation af danske kunder.

Honda Insight vil have stor fordel i den betydelige prisreduktion i bilens ”Intergrated Motor Assist” (IMA) komponenter , hvilket resulterer i den mest ”affordable” hybrid bil til dato. Den nye Insight vil blive tilbudt som en 5-dørs hatchback med plads til 5 passagerer og er bygget på en helt ny platform. Ingeniørerne har placeret Batteripakken under bagagerummet hvilket giver Insight både et lavt tyngdepunkt og den normale praktiske anvendelse af en Hatchback.

Insight vil forbinde forskellige teknologier, inklusiv en funktion som skal assistere kunderne til at opnå en brændstofbesparelse i den faktiske hverdags kørsel. Den nye hybrid skal produceres på Honda’s Suzuka fabrik i Japan som fornyligt har udvidet deres hybrid produktionslinie.

”Den originale Honda Insight blev lanceret i 1999 og var en Pioneer for hybrid teknologien i Europa og er stadig et ikon symbol for Honda’s miljøengagement” sagde Takeo Fukui, Honda Motor Co., Ltd. CEO. ”Denne nye hybrid vil også give genlyd fordi at vi nu kan tilbyde en affordable hybrid til et større segment af kunder som ønsker enestående brændstoføkonomi samt stor køreglæde”

Den nye Insight er kulminationen af 2 årtier med hybridresearch og udvikling af hybridteknologien. Insight vil blive produceret og solgt fra første halvdel af 2009.