Toyota Prius mest miljørigtige bil i Tyskland

Toyota Prius er kåret som den mest miljørigtige bil i Tyskland, og samtidig er Toyota kåret som den bilproducent, der udviser det største engagement inden for miljø blandt alle bilproducenter.
Ifølge det tysk baserede VCD (Trafik Klub Tyskland) er Toyota Prius endnu engang udpeget som den mest miljørigtige bil i Tyskland, når hensynet til CO2 udledning, partikler og kvælstoffer (NOx), lydniveau og indflydelse på naturen tages i betragtning. Toyota AYGO blev med sin økonomiske 1.0 liters benzinmotor placeret som nummer tre.

Prius II_low_tcm357-441219
Hybridbilen Toyota Prius, der netop er kåret som den mest miljørigtige bil i Tyskland, fås i Danmark også i en varebilsudgave, som er særligt populær blandt virksomheder, der ønsker at sende klare signaler om deres miljøprofil.

Resultatet bekræfter endnu engang Toyotas strategi om udvikling af biler med begrænset udledning af emissioner. Toyota blev som virksomhed kåret til den mest miljøvenlige bilproducent for anden gang. VCD evaluerer ikke alene produktionen af biler, men også den miljømæssige kommunikation mod kunderne og offentligheden.

“Toyota har anerkendt vigtigheden af miljørigtig adfærd og investerer konsekvent i miljøledelse og kommunikation” siger VCD.

VCD, som er en uafhængig organisation som promoverer bæredygtig mobilitet, har publiceret denne miljøkåring siden 1989. Se yderligere detaljer om undersøgelsen og kåringen på www.vcd.org/auli_2008_2009.html.