Verdenspremiere på SEAT Ibiza Ecomotive
 
Ibiza ECOMOTIVE, udleder blot  99 g CO2  pr. km

Ibiza ECOMOTIVE, udleder blot  99 g CO2  pr. km
 
Lige efter den nye SEAT Ibizas Danmarkspremiere, løfter SEAT sløret for den kommende familieforøgelse: både Ibiza Ecomotive og Ibiza Cupra vil få verdenpremiere på efterårets udstilling i Paris. Fælles for de to yngste familiemedlemmer er, at de begge kombinerer de sportslige egenskaber med en miljøvenlig indstilling. Ibiza Cupra er udstyret med en potent 1.4 TSI twin-turbo motor med hele 180 hk og det nye DSG7 gear, - vel og mærke ratbetjent . Ibiza Ecomotive er med sit beskedne CO2-udslip på blot 99 g pr. kørt kilometer, en af segmentets mest miljøvenlige biler.

Ibiza Ecomotive - viser vejen frem
Den nye Ibiza Ecomotive løfter arven fra sin forgænger flot. Ikke mindst pga. et mere sportsligt ydre og et ry som sin klasses mindst forurenende bil, er der op til premieren i Paris, høje forventninger til den nye Ibiza Ecomotive. Med et CO2-udslip på blot 99 g pr. km og en fornuftig brændstoføkonomi, er der udsigt til, at Ibiza Ecomotive vil opnå et væsentligt afslag i registreringsafgiften.
Ibiza Ecomotive vil blive præsenteret i såvel en 5-dørs udgave som i sportscoupé versionen. Motoren bliver en 1,4 TDI med dieselpartikelfilter og 80 hk.
SEAT Ibiza Ecomotives gode brændstoføkonomi er bl.a. opnået ved anvendelse af den allernyeste motorsoftware, at man har justeret gearingen, udviklet nye 175/70 R14 dæk og at man har udeladt reservehjulet og I stedet udstyret Ibiza Ecomotive med funktionelt lappekit.
Her ud over har SEAT studeret  bilens aerodynamik nøje for at optimere brændstoføkonomien. Den nye Ecomotive-udgave af Ibiza er tilføjet flere løsninger, som fx den nye lukkede kølergrill og ny spoiler, der skal minimere luftmodstanden og samtidig maksimere ydeevnen.

SEAT Ibiza Ecomotive får samme høje sikkerhedsstandard og komfort, som den øvrige Ibiza familie.

Såvel Ibiza Ecomotive bliver produceret på Martorell fabrikken nær Barcelona.